logo_v1
qazim_sejdini

Z. Qazim Sejdini

Kryetar i Bashkisë Elbasan

Të nderuar bashkëqytetarë, mirësevini në portalin e Bashkisë Elbasan!
Ky portal i ri do të jetë një urë lidhëse mes jush dhe bashkisë. Nëpërmjet saj puna jonë për zhvillimin e qytetit do të bëhet më transparente për ju.
Lexo te plotë>

Denonco veprimet korruptive në Bashkinë e Elbasanit dhe institucionet në varësi të saj

cel
Qëndroni në kontakt me ne

Ndërtimi i ketij portali u mbështet nga UNDP

undp
Kalendari i aktiviteteve

Bëhuni pjesë e vendimmarrjes tonë të përbashkët

1

Bashkia Elbasan Ju fton tĂ« kontribuoni nĂ« drejtim tĂ« matjes sĂ« shkallĂ«s sĂ« perceptimit qytetar mbi pĂ«rmirĂ«simin e sistemit tĂ« mbledhjes sĂ« taksave nĂ« BashkinĂ« Elbasan. BĂ«huni pjesĂ« e zgjidhjeve tĂ« problemeve tĂ« qytetit tonĂ« duke klikuar nĂ« tĂ«.

Ambasador Nderi
ambasador_img_1
Publikime