logo_v1
| Share

Denonco veprimet korruptive në Bashkinë e Elbasanit dhe institucionet në varësi të saj

cel
Qëndroni në kontakt me ne

Ndërtimi i ketij portali u mbështet nga UNDP

undp

Arti i Gatimit Elbasanas

Asnjë rezultat i gjetur!